We are Twisted.

Twisted Street Kitchen on kolmen ystävän Tainin, Caritan ja Taiton ravintola. Aasiassa elänyt ja opiskellut kolmikko tuo Helsinkiin thaimaalaisen katukeittiön maut ja rennon tunnelman.

Katukeittiö tarjoaa gourmet-ruokaa ilolla ja ilman pönötystä. Bangkokissa opiskelleen ja Farangissa työskennelleen kokin Carita Björkmanin kahden maan väliset seikkailut jatkuvat nyt leikkuulaudalla. Veitsen alle pääsevät parhaat raaka-aineet molemmista maista. Luvassa on rehellistä lihaa ja luuta, tuoretta papaijaa ja oivaltavia, taatusti raikkaita, makuyhdistelmiä.

Mieltä kohottavien annosten salaisuus on harvinaisen yksinkertainen: Kaikki tehdään puhtaista raaka-aineista alusta loppuun itse.

Twisted Street Kitchen sijaitsee Helsingin Kampissa.

ENG:
Twisted Street Kitchen is the creation of three friends: Taini, Carita and Taito have all lived and studied in Asia. Now they’re bringing the flavours of Thai street kitchen cuisine to Helsinki, along with the Thai trademark, an easy-going athmosphere.

This street kitchen cooks up gourmet food that’s fun and unpretentious. Chef Carita Björkman has studied in Bangkok and worked at Helsinki’s revered Southeast Asian eatery Farang. Now, her bi-continental adventures continue on the chopping block. Only the very best ingredients from both Thailand and Finland are allowed under her knife. This means real and rustic meat and bones, fresh papaya, as well as fresh and inventive flavour combinations.

The secret behind these uplifting dishes is simple: everything is made from scratch, start to finish, using the best and purest ingredients available.

Twisted Street Kitchen is located in Helsinki’s Kamppi neighbourhood.