Fusion Street Kitchen x Catering

Street Kitchen Philosophy

Vihreä papaija, chili, valkosipuli ja lime. Jokainen itseään kunnioittava thaikokki aloittaa kokkauksen ruokatorilta. Koriin pääsevät vain parhaat raaka-aineet. Thai-ruuan perusominaisuus on harmonia. Jokaisella raaka-aineella on tarkoituksensa. Siksi ne pitää valita tarkkaan.

Kun usein tunteja kestävä metsästys on ohi ja pata vihdoin porisee, katukeittiö avaa ovensa. Iloinen kuhina täyttää ravintolan. Tilaa tehdään, vaikka tilaa ei olisi. Pian asiakas huomaa rupattelevansa toista ja ehkä kolmatta tuntia Som Tamia nautiskelevan naapurinrouvan kanssa ja pyytävänsä viskilasiin vielä kerran täytettä. Sellainen pirteä tapaus on thaimaalainen katukeittiö. Sellainen on myös helppo ja ystävällinen Twisted Street Kitchen, fine diningia rennosti ja riemulla kokkaava katukeittiö.

The Thai street kitchen philosophy

Green papaya, chili, garlic, and lime. Every Thai chef worth their salt starts cooking by going to the market. Only the very best ingredients get picked into the basket. One of the basic characteristics of Thai food is harmony; each ingredient has its own specific purpose, so they have to be chosen carefully.

The search can go on for hours. When the foraging is finally done, and the pots and pans are bubbling cheerfully, the street kitchen opens its doors. It’s immediately filled with a happy bustle. They’ll always make room for you, even when there’s really no space at all. Soon a customer realizes they’ve spent the last two hours chatting to a neighbour enjoying Som Tam, and decide to ask the waiter to top up their whiskey glass one more time. That’s what Thai street kitchens are all about.
That’s also what Twisted Street Kitchen is all about: easy and friendly fine dining, in a relaxed, happy way.